Naši sedláci

Jaromír Šnajdr – Volduchy

Výrobce tradičních domácích uzenin plněných jen v přírodních střívkách uzených na tvrdém bukovém dřevě. Paštiky vyráběny dle původní receptury, plněny do uzavíratelného obalu pro maximální hygienu. Klobásy z vepřové panenky nebo zvěřinové.

Miroslav Gabriel - Jatky Vojenice

Zpracovatel masa chovaných v oblasti Křivoklátských lesů a Plzeňska. Při zachování tradičních postupů je maso zpracováno v dokonalé čistotě. Hovězí maso je stářeno minimálně po dobu třech týdnů. Tradiční chuť domácích špekáčků Vás vrátí do doby První republiky.

Kontakty

Rooseveltova 892/49,
Praha 6, 160 00
Mapa

Otevírací doba:
Po-Pá: 9:30 - 18:30
So: 9:30 - 12:30

Happy hours:
úterý, čtvrtek a sobota
30 min před zavírací dobou akce - Ani kost na zmar (výrazné slevy na maso)

WiFi: FREE
Email: info@namaso.cz

Provozovatel: Verde int. s.r.o
Dlouha 730/35, Praha 1, IČO: 02508362

Všechna práva vyhrazena | Na maso © 2015 | Design by Matin Kliment